spasering, pizza og familieintriger.


”This is a judgment free zone”, fikk jeg høre første dagen på treningssenteret.  Ja vel tenkte jeg, som om man ikke dømmer folk på gymmen uansett hvor søt visjonen er. ”We serve free pizza every Monday”, fortsatte instruktøren med tjukk latino-aksent. Også dømte jeg dem skikkelig mye for akkurat det.

Men jeg resonnerte meg fram til at gratis pizza er digg, og at det derfor var lurt å meldte meg inn.

Jeg løp litt, og dermed ble jeg introdusert for gulroten som kommer til å trekke meg til Planet Fitness fra nå av og til evig tid: Formiddagsprogrammene på TV i dette landet er det sjukeste jeg har vært borti. Folks problemer blir gjort om til tv-underholdning jeg aldri har sett maken til. Vi snakker de groveste tilfeller av kjipe ektemenn og tenåringer som bretter sitt familieliv ut til beskuelse for Gud og hvermann. Dr. Phil kan gå og legge seg, for dette tar av. Jeg er sikker på at disse programmene ikke har lov til å vises på norsk fjernsyn. Sikkerhetsvaktene sto altså klare til å løfte vekk feite, middelaldrene damer som  kastet seg over ektefellene sine i raseri. Publikum jublet for enslige mødre med slemme ekskjærester, og de buet for de som hadde dolket sine nærmeste i ryggen.

Jeg var målløs. Jeg måtte skru opp lyden, slutte å løpe og gå i stedet. 

Etter å ha spasert på tredemøllen en stund tittet jeg meg rundt, og til min forbløffelse så jeg at alle andre også gikk. Ingen hadde øynene på kaloritelleren, det var TV’n som gjaldt. Det var fantastisk å se at min yndlingsform for trening, rusling, er det som gjelder her!

Kan anbefale et treningssenter med judgement free zone, på mandag skal jeg matche treninga med et bra show, også skal jeg avslutte det hele med pizzafest. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar