911.

En idiot vekket oss i halv fire-tiden. Han ringte på døra nemlig. Ikke bare én gang, men cirka hundre ganger. Ringeklokka vår har en lyd av det slaget hvor du føler deg som et offer for terrorisering. Volumet er så høyt at du skulle tro du befant deg på et eldresenter. 

Etter ti minutters during satt det en gjeng med skjelvne jenter i en mørk leilighet i Harlem. "Helo? Helo!" var alt vi hørte utenifra, og vi ressonerte oss fram til at dette var en type som helt sikkert hadde pistol, kanskje til og med bazooka.

Så vi ringte. 

De er ikke de første som har latt seg overraske av at kritthvite jenter i 20-åra åpner døra."For how long have you been living here?" sa politifolka i det de entret bygningen. De to smålubne NYPD-gutta tok seg nonsjalant en runde i blokka, og hevdet at ingen farer truet. Hvor fyren med bazooka ble av aner jeg ikke. Men det ble stille, så vi gikk og la oss igjen.

Vi prøver alt vi kan å tilpasse oss omgivelsene her. Men at vi ikke tåler ekstremversjonen av ring-pigg taler vel for seg selv...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar