New York-hverdag

Denne kollasjen illustrer én uke i mitt liv. Ikke en uke som alle andre, for den inneholder mer lesing enn vanlig. Jeg er jo midt oppi den såkalte eksamensperioden. Må bare påpeke det, så jeg ikke lyver og gir et image av å være megadedikert til skole. Flest mulig kulturarrangementer og mest mulig kaffe på kortest tid, det er det jeg er dedikert til. 


Jeg tok en tur innom kunstutstillingen Raza con "A" på torsdag. En utstilling i regi av NYU om etnisitet og avstamning (for å si det pent) til Latinos i USA. Det er sånt jeg koser meg glugg med, men jeg orker ikke si mer enn det, for jeg leverte akkurat eksamensoppgaven om utstillingen. Leser jeg mer om Mexico, Puerto Rico og damer i bowlerhatt nå, så...

På fredag ble ørten timer på bibloteket feiret med annanasdrinks (æsj). På bildet står jeg og fryser i ei litta vest fordi jeg følte at det var et passende antrekk å ha på seg i regnvær. Jeg blir jo helt utkonkurrert av de julelysene til Red Rooster, men det er jo sånn det er i New York, en evig kamp om å være den som skinner sterkest.

Brooklyn Museum har en råbra fotoutstilling gående. "War Photograpy" heter den og inneholder de mest grusomme og fæle krigsbildene du kan tenke deg. Fikk til og med sett det bildet av Mussolini hvor han henger etter beina på bensinstasjonen i Milano. Det var altså lørdag.

Søndag var den mest innholdsrike dagen på lenge. Derfor har søndag to bilder. Jeg måtte gjøre laundry, det er grense for hvor lenge man kan kjøpe nye truser i håp om å slippe å ta klesvasken. Jeg har fått meg en sånn tralle så jeg slipper å bære posene med skittentøy. Du ser den bak pus på onsdagsbilde. Fin? Det er en viss kleinhetsfaktor å gå med sånn trillevogn... Tralla har blitt erta så mye i heimen at jeg kjente en trang til å overbevise jentene om at jeg hadde mot nok til å bruke den. Og det hadde jeg, var dog lite høyt på strå.

Og se, jeg har en venn som spiller cello! Her spiller han Bethoven i Queens. For første gang våget jeg meg ut til Flushing. Eller Kina som det også heter.

På mandag hadde jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde lest på søndag (eller lørdag). Så jeg var flink studine, også koste jeg med pus. Katta heter Bronxy og er fra The Bronx. Hun er søt, hyper og aggressiv, og istad beit hun hull i den nye genseren min.

Som blogger måtte jeg bare teste ut disse appene alle snakker om. Jeg ville også understreke at jeg "retusjerer bare litt", og med det mener jeg bare at jeg har hevet skinnbein, forminsket ansiktet og gjort nesen smalere. Så det gjorde jeg på tirsdag. Også hadde jeg jo eksamen og undervisning av typen kvelds.

Onsdag dro jeg fra eksamen og hjem til to jenter med lue og rødvin. Det kjentes ut som det var minusgrader i leiligheten. Jeg hadde heldigvis ikke spist sjokkisen i adventskalenderen på noen dager, og hadde derfor flust av biter nok til å få sukkerkick så jeg kunne sitte på Twitter og YouTube til sent.

Torsdag. Kaffen var høydepunktet. Hjemmeeksamen levert!

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha! Satt og lo høyt når jeg leste dette! <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Ah, YES, var det jeg håpet på. (Håper Teith gjorde det samme)

      Slett