promotør.

Vi traff han og de andre jentene i lobbyen. De fleste hadde skyhøye heler og utringede topper. Alle tenkelige norske dialekter runget igjennom lobbyen. Vi lo av ”tilfeldigheten” ved at så mange fra Norge var samlet på ett sted, også hilste høflig på hverandre alle sammen. "Ååå, du e heldige som går på NYUuuuuu" pep høyfrekvent i øret mitt på stavangerdialekt. 

Jeg kjørte på med smalltalk slik jeg gjør i mine vante omgangskretser, men promotøren var lite gira på holde en samtale om de praktiske sidene av promotøryrket (som jeg forøvrig fortsatt er nysgjerrig på). Jeg følte det var fordi jeg hadde olabukse. Selma hadde gummistøvler. 

Vi slang oss ned i sofaen, og det var akkurat som om at vi var hjemme i Norge. Å drikke øl med Oslovenner kan vi gjøre over alt i verden, for gøy er det uansett. Men nå var vi altså på toppen av Manhattan. 

"Nei, dere må ikke sitte I sofaen”, fikk vi beskjed om, ”Dere må sitte OPPÅ”. 


Foto: Susanne Skavlan
At det var? 

Åja, oppå så klart, sånn som man alltid gjør når man skal kose seg... med gummistøvlene på sofaputene. (Etter å ha bodd seks måneder NYC har jeg heldigvis god trening i å late som at alt merkelig er helt normalt).

Det var evig påfyll med vodka. Det ble aldri tomt for redbull, appelsinjuice og små, røde sugerør. Partyfaktoren var høy, så høy som når man får vite at Leonardo DiCaprio har vært i samme lokale bare uker tidligere (tipper han fikk sitte hvor han ville).

Jeg var dog i ekstase for den gratis maten. Det kjentes ikke kostnadsfritt når jeg var nødt til å sitte oppå sofaen og spise, men mozarellapizza på trefjøl, minihamburgere med cheddarost og pommes frittes med dip kan jeg godt sitte på utstilling for en gang i blant.


Dosh, dosh, dosh, dosh, dosh, dosh – det er musikken.
Hvis ikke lokalet hadde vært fylt av norske attenåringer, treningsstudiomusikk, og danske gutter uten norskforståelse som mener halvfullt vodkaglass er det samme som tomt... så skulle jeg ha klubbet oftere med promotør. I hvertfall hvis Selma hadde vært der med gummistøvler på.

4 kommentarer:

 1. Hahahah dette kunne virkelig ikke vært beskrevet på en bedre måte!!! haha (litt misunnelig på all gratis maten merker jeg! ble hverken tilbudt minihamburgere eller mozarellapizza ... men vodkaen sparte de virkelig ikke på nei! )

  Ellers må jeg bare si at du skriver veldig bra, og at det er meget moro å følge bloggen din Kristine! savner NY nå, og har skjønt at jeg må tilbake igjen om ikke så altfor lenge!

  Klem Sofie

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Sofie!! Kom tilbake! New York og jeg skal ta deg godt imot!

   Slett
 2. Haha åååh du skriver så bra ^^

  (dette er ida forresten, tenkte å legge igjen en hemmelig-beundrer-melding, men tenkte det var for nørd, også har jeg seff ikke google konto, og orka heller ikke å opprette det bare for dette formålet, så ja lol! hilsen "anonym" bing bing out! <3)

  SvarSlett